Jakým praktickým dárkem na Vánoce potěšit klienty? Vsaďte na Voňky!

Ranní nezvykle chladné počasí, které dokáže pořádně zaskočit, výlohy obchodů posupně se plnící třpytivými ozdobami a z rádia už občas dokonce zazní nějaká notoricky známá koleda. Ano, Vánoce se zase pomalu blíží. A tak, ať chceme nebo ne, nastal správný čas poohlédnout se po dárcích pro příbuzné i věrné klienty

Po čem zákazníci touží?

Možná proto jako každý rok stojíte před nelehkým úkolem. Jaké drobné pozornosti letos vybrat pro své klienty? Pero a deštník ve firemních barvách jste rozdávali loni. Fádní. Náramek a hrneček zase předminulý rok. Dokonce vás potěšilo, že jste ho ještě nedávno zahlédli u klienta na obchodní schůzce. Jenomže dávat reklamní hrnky klientům dvakrát po sobě není zrovna originální. A obzvlášť třeba pro vaši kreativní agenturu. 

V myšlenkách vás napadá, že by to letos chtělo něco speciálního. Osobnějšího a neotřelého. Dárkový předmět, co zaujme na první pohled a usadí se v podvědomí. Ideálně zaútočí na více smyslů najednou a splní svůj účel. A samozřejmě neskončí v koši.

Praktický a přitom kreativní

Praktičnost, využitelnost a zároveň kreativita. Tato slova odlišují Voňky od běžných reklamních předmětů. Pokud totiž darujete věc, kterou může zákazník skutečně využít, má ji na očích, předá kýženou informační hodnotu, a ještě navíc si vůni spojí s vaší firmou, pak máte vyhráno. 

Průzkumy scent marketingu prokázaly, že čich má zásadní vliv na emoce, které se pak snadno vryjí do paměti. Vy pak díky tomu máte zaděláno na kvalitní základ vztahu s vašimi zákazníky. No jen si to představte — zákazník už na první pohled vidí logo vaší firmy, firemní grafiku, ucítí líbivou vůni a poté, co si pověsí Voňku do svého automobilu, se celý proces opakuje a prohlubuje.

Ukázka vánočních Voněk
Ukázka vánočních voněk

Ceníme si kvality a předáváme ji dál

Protože si svých vlastních zákazníků vážíme, chceme, aby posléze i ti vaši měli radost z kvalitního dárku. Je to vlastně jakási štafeta, kterou v rámci naší filozofie šíříme a předáváme dál.

Je součástí vašeho loga těžká technika v podobě tahače jako u našeho klienta CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o.? Živíte se prodejem cyklistických kol, kuchyňských linek nebo prodáváte osvětlení? Žádný problém. Poradíme si s jakkoliv složitou grafickou předlohou

Také náš výrobní proces jsme postupem času vyladili k dokonalosti. Každá Voňka, která opustí naši dílnu, je vyrobena z extra kvalitního materiálu s příměsí bavlny a opatřena prvotřídní parfemací dle vašeho výběru.

Voňavější Vánoce s Voňkami

Vánoce jsou ideálním časem pro vyzkoušení voňavých dárkových předmětů. Můžete je totiž dle svého přání zahalit do vánočních barev a doplnit třeba nostalgickou vůní hřebíčku, jehličí či tolik typické skořice. Abyste si byli jistí, že jsou Voňky pro vás to pravé ořechové, rádi vám zašleme sadů vzorků zdarma. Připravte letos voňavé Vánoce všem svým věrným zákazníkům.